تصویرسازی کتاب کودک را از کجا شروع کنیم؟
16 فروردین 1401 1402-03-04 12:14تصویرسازی کتاب کودک را از کجا شروع کنیم؟
تصویرسازی کتاب کودک را از کجا شروع کنیم؟
تصویرگری کتاب به درک و مفهوم کتاب کمک می کند و به کودک و نوجوان خیال های رنگی را می آموزد، علاقمندان حوزه تصویرگری برای ساخت پوتفولیوی حرفه ای و کسب درآمد با توجه به چند نکته ی مهم می توانند توانمندی خودشان را بیشتر به تصویر بکشند.
1- به دقت متن داستان را بخوانید:
اگر ابهامی در مورد شخصیت های داستان دارید از نویسنده یا مدیرهنری پروژه بپرسید. سپس متن را برای هر فریم دسته بندی کنید. با ابتدایی ترین طرحی که از متن می گیرید شروع کنید (حتی اگر در حد چشم-چشم-دو-ابرو باشد)
2- چه زمانی طراحی کاراکتر را شروع کنید؟
شروع به دسته بندی ویژگی های شخصیت ها کنید، در این دسته بندی، خصیصه های ظاهری که در داستان اشاره شده می تواند به تصور ذهنی شما کمک کند. ویژگی های رفتاری کاراکتر را فراموش نکنید.
برای طراحی کاراکتر، به سراغ طراحی های رئال بروید، از pinterest و youtube برای شناخت فرم، نحوه حرکت و نشست و برخاست کاراکتر کمک بگیرید.
3- آیا به هنگام اجرای کار برای متن فضای خالی در نظر می گیرید؟
قبل از نهایی شدن فریم، در مرحله ی اتود جای متن مشخص می شود. می توانید از مدیرهنری بخواهید که روی اتود شما لی اوت نهایی را انجام دهند تا در ادامه متن و تصویرسازی با هم هماهنگ شوند.
معمولا با یکی دو اتود می توان به سراغ طرح نهایی رفت. چون فریم های کتاب وقتی کنار هم کار می شوند خیلی زود طرح داستان مشخص می شود.
4- آیا تصویرگر باید به صورت دستی تصویرسازی کند؟
مرحله ی اتود می تواند هم به صورت دستی و هم دیجیتالی آغاز شود. بعضی از اتودها به صورت دستی با تکنیک های مختلف مثل آبرنگ یا مدادرنگی و پاستل کار تصویرسازی می شوند که در نهایت از کارها اسکن گرفته شده و روی فریم ها روتوش دیجیتال انجام می شود.
بعد از اسکن، فریم نقاشی شده به روتوش و اصلاح کنتراست نیاز دارد. این کار در محیط نرم افزار فتوشاپ با فیلترهای Adjustment صورت می گیرد.
5- آیا در مرحله ی کانسپت از رفرنس کمک بگیرید؟
در مرحله کانسپت، طراحی آزادتر و بی دغدغه جلو می رود اما در کار نهایی وسواس بیشتری روی فرم، طراحی و تکنیک وجود دارد.
6- الویت تصویرگردر ترکیب بندی چیست ؟
بسته به متن کار و قصه یا هیجانی که می خواهد به مخاطب منتقل شود، باید ترکیبی چید که در عین گویاتر کردن متن، هیجان مضاعفی به قصه اضافه کند، بنابراین ترکیب بندی مشخصی برای تصویرگری وجود ندارد.
7- چقدر زمان می برد تا از اسکچ اولیه به اتود نهایی برسید؟
زمانی که روی متن و هدف نویسنده تسلط کامل دارید می توانید با اتود بیشتر برای بخش هایی که به نظر تکراری و خسته کننده شدند ایده های تصویری بهتری پیدا کنید یا حتی دیدگاه خودتان را به قصه اضافه کنید، در این مورد می توانید از نویسنده یا مدیر هنری کمک بگیرید.
8- چه دوره دیجیتال پینتی به مهارت تصویرگر کمک می کند؟
قبل از هر کلاسی بهتر است آثار آرتیست های تصویرگر را مطالعه کنید:
- Dice Tsutsumi
- Nathan Fowkes
- Aurelien Predal
- Samuel Smith
کسب مهارت زیر نظر اساتید حرفه ای می تواند به رشد سریع شما کمک کند. اتاق آبی بسته آموزش نقاشی دیجیتال پرتره در فتوشاپ را به منظور توانمندسازی هنرجویان تصویرگری آماده کرده است.
این بلاگ به کمک صفحه اینستاگرام مهناز سلیمان نژاد، تصویرگر کتاب کودک تهیه شده است.
نظر (2)
مهسا
سلام.خسته نباشید. لازمه برای تصویرسازی حتما به دانشگاه بریم؟
میترا آرمان
سلام به شما مهسای عزیز. تصویرسازی یک مهارته، پس لازمه طراحی، رنگ شناسی، ترکیب بندی و نقاشی دیجیتال رو بشناسین. بنابراین بهتره تو مسیری قدم بذارین که این مهارتهاتون رو تقویت میکنه، چ دانشگاه، چه آموزشگاه.